• OZNAM MŠ

        • Vážení rodičia,

          v zmysle rozhodnutia Regionálneho úradu verejného zdravotníctva v Žiari nad Hronom č. L/2020/01969-1 zo dňa 27. 11. 2020 vám oznamujem, že v materskej škole je naďalej prerušený výchovno-vzdelávací proces od 27. 11. 2020 – 7. 12. 2020 z dôvodu kontaktu potvrdeného ochorenia na COVID-19 u štyroch detí.

          Výchovno-vzdelávací proces v materskej škole by mal byť obnovený dňa 8. 12. 2020. O aktuálnej situácii vás budem informovať prostredníctvom webového sídla Základnej školy s materskou školou, Župkov 18.

           

          Mgr. Iveta Tomášová, rš

           

           

        • Riaditeľské voľno

        • Vážení rodičia,

          oznamujeme Vám, že  25. 11. 2020 (t. j. v stredu) udeľujeme žiakom 1. - 4. ročníka riaditeľské voľno z prevádzkových dôvodov (plánovaná odstávka elektrickej energie od 8:30 do 17:30).

          Za porozumenie ďakujeme.

          Mgr. Iveta Tomášová, rš

        • Karanténa v MŠ

        • Oznamujeme, že Materská škola Župkov bude v dňoch 23. 11. 2020 - 30. 11. 2020 zatvorená z dôvodu karantény.

          Deti nastúpia do materskej školy až 1. decembra 2020 (t. j. v utorok). Deti musia dodržať domácu izoláciu.

          Za porozumenie ďakujeme.

           

      • Delenie zdravo a chutne
        • Delenie zdravo a chutne

        • S tretiakmi sme sa začali učiť násobenie a delenie, a aby to nebolo len s fixkou pri tabuli a legovými dielikmi stavebnice, tak sme si podelili aj koláč. Ten sme si ukuchtili z piškót, pudingu a postrúhaných jabĺk, ktoré si niektoré deti podonášali z domu. Kuchynka je malá, tak som si zavolala pár detí z družiny, ktoré ochotne pomohli pri príprave sladkej nepečenej dobroty. Tú sme si na druhý deň rozdelili počas desiatovej prestávky, aby aj obed neostal ohrdnutý. Maškrtníci si pochutili a keďže z koláča nič neostalo, je to dôkaz, že sa kuchárom podaril.

                                                                                                                      Tr. uč.: Lenka Jančoková

                                                                                                                            

        • Vyhlásenie o bezinfekčnosti

        • Oznamujeme všetkým rodičom a žiakom našej školy, že všetci žiaci prvého stupňa a materskej školy musia so sebou pri nástupe do školy (3. 11. 2020 alebo neskôr) priniesť vyplnené a rodičom podpísané vyhlásenie o bezinfekčnosti. Vyhlásenie treba odovzdať v deň nástupu dieťaťa do školy vždy, keď bolo doma viac ako 3 po sebe nasledujúce dni (počas jesenných prázdnin boli deti doma spolu 4 dni). Ak si ho neviete doma vytlačiť, môžete ho vypísať aj pri vstupe do základnej/materskej školy.

          Vyhlasenie_o_bezinfekcnosti_nove.pdf

          Za porozumenie ďakujeme.

        • Oznam pre rodičov detí MŠ

        • Vážení rodičia detí materskej školy,

          oznamujem vám, že materská škola je zatvorená aj dňa 2. 11. 2020. Od dňa 3. 11. 2020 bude materská škola opätovne v prevádzke.

          Na základe usmernenia k postupu materských škôl a základných škôl v čase platnosti Uznesenia vlády Slovenskej republiky č. 678 z 22. októbra 2020 zdvorilo žiadame rodičov, ktorí sú nezamestnaní alebo sú na rodičovskej či materskej dovolenke, aby si, vzhľadom na aktuálnu epidemiologickú situáciu súvisiacu s výskytom a šírením ochorenia COVID-19, ponechali dieťa v domácej starostlivosti a nedávali ho do materskej školy.

          Za porozumenie ďakujem.                                                                   

          Mgr. Iveta Tomášová, rš